Over mij

Mijn naam is Michael Besselink, eigenaar van bouwbedrijf Besselink Bouw, een bedrijf waar ik trots op ben.

erker purmerend

Sinds 2009 realiseer ik alle soorten verbouwingen, renovaties en onderhoud aan woningen en panden. Mijn klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Ik kan u adviseren over de werkzaamheden, deze begeleiden en ik voer ze voor u uit. Gedurende dit hele traject heeft u één aanspreekpunt. Direct en persoonlijk contact vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot en met de oplevering!

Heeft u ideeën tekort of zelfs nog helemaal geen idee, dan is er de mogelijkheid om samen met mij en een interieurstyliste uw wensen te bespreken.

Afwisselend werk binnen mijn bedrijf zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier op pad ga. Waar ik mijzelf in onderscheid is de hoge graad van afwerking en perfecte kwaliteit van mijn werk, waarbij een mooie vormgeving leidend is. Mijn opvatting omtrent mijn werk is dat vakmanschap, meesterwerk moet zijn.

Klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap zijn dan ook zaken die voor mij erg belangrijk zijn en die u als klant van mij mag verwachten. Graag kom ik bij u langs om uw wensen te bespreken, waarna ik u een vrijblijvende offerte kan aanbieden.

Besselink Bouw is aangesloten bij het VLOK (onafhankelijke geschillencommissie)

Reacties zijn gesloten.